What's up? Tomato in the house.

Godmorgon sockertoppar! Hur mås det? Här är nästan allt på topp, och jag säger nästan eftersom att jag har bränt sönder hela baksidan av min kropp till en röd kräfta igår, haha. Olyckligtvis så somnade jag i den sköna sanden när jag låg på mage, så då blev ryggen bränd (som faan). Hahaha, måste bara berätta en liten sak om det.

Caroll sa att det inte syntes som att jag hade bränt mig någonting när jag frågade henne - för det hade inte börjat synsas än vid det laget - och ändå så kunde jag inte undkomma känslan av att hela min rumpa var sönderbränd, haha. Och jag gick och sa det hela tiden till henne varpå jag fick svaret ''Men neej, din rumpa ser normal ut.'' Sedan när vi kom hem till henne så kände jag mig bara tvungen att titta och upptäckte att flyttar man lite på bikinitrosan så är det ett sträck som är kritvitt och resterande är svullande rött. HAHA, SÅ FULT.

Förövrigt så lyckades älskade Sopiha precis haffa ett par awsome platser till oss på Eclipse premiären. Flyger med andra ord alltså på moln just nu, hehe. Galet att vi hann boka idag, men det fanns tydligien massa platser kvar. Så in och kolla om ni vill gå! Nu funderar jag på att dra mig in till Gallerian.. vill ju köpa de par shorts som jag blev upp över öronen förälskad i förra veckan.

Så som vi Ekenbergsystrar komunicerar

Jag och min syster Nicole har fått det här med Nellys sommarrea på skallen, så det är självklart det vi har ringt till varandra för att prata om idag, drygt tre gånger..

Samtal 1.
Nathalie: ''Hej vad gör du?'' En fråga som ställs med hopp om att kunna be henne beställa kläder åt mig från nelly.
Nicole: ''Är inne och kollar på Nellys sommarrea.''

Nathalie: ''YES.''

Så berättar jag och försöker beskriva två klänningar och ett par skor som jag vill ha för henne, medans hon berätta alla kläder som hon har hittat där till mig och bestämt att jag ska ha (i sina drömmar, liksom, tänkte jag). Sedan blir det yttligare ett samtal som leds av samma ämne. Observera att jag då har bett henne att lägga i tre varor i shoppingvagnen åt mig.


Samtal 2.
Nicole: ''Jag bestälde ett par trosor till mig från nelly. Och det var ungerfär allt, haha.''

Nathalie: ''Vad beställde du åt mig då?''

Nicole. ''Det får du inte veta. Men jag beställde en massa.''

Nathalie: ''Va? Så du har beställt massor med kläder till mig som jag ska betala för, och jag vet inte ens vilka klädesplagg det är?'' PANIK. Har 1000:- att disponera, denna vecka. PANIK.

Nicole: ''Du ska inte betala någonting, och Natta - så många klädesplagg att du inte ens kan räkna på alla fingrarna.'' I really liked that last part.

Midsommar.

Glad midsommar allihopa!
Är precis hemkommen från ett riktigt härligt midsommar friande med familjen.
Åh, den här dagen har varit så himla bra! Vaknade upp i Carolls dubbelsäng av att jag hörde Stefan ropa till Pontus ''Väck Nathalie, pontus. gå in och hoppa på henne eller något!'' Och då vet vi alla, att det är bäst att gå upp självmant, för ingen - och då menar jag INGEN - vill väckas av en fot halvt nerkörd i halsen, haha.

Sedan bytte jag om och sminkade mig, tupperade håret för att få lite volym, borstade tänderna osv. Efter det har vi legat på filtar i en park hela dagen och solat tills vi blev någotlunda bruna iallafall, hehe - det har vi det fina vädret att tacka för. Vad kan jag säga? Supergod midsommarmat, massa prat och skratt, boul (eller vad fan det heter) och flera fina timmar ute i solen senare så sitter jag här och laddar för en kväll utan föräldrar. En jäkligt skön dag. Puss på er fina filurer, hoppas att ni hade en nice dag ni med.

Wait a minute.

Sitter här och äter middag, grilladkorv och bröd med banansmoothie. Kan ni gissa vem som stod för middagen? Pappa! Snart ska jag åka till Linde med Alice och möta upp Sophia som kommer att ha med sig sin lilla Bella, vi ska ta våra vovvsar till vetrinären som ligger där.

Tänkte säga ayy jag måste rusa och göra mig iordning - men eftersom att Mr finne som sitter mitt på min haka vägrar att försvinna så tänker jag strejka. Varför ska resten av mig vara fin när den dumma röda pricken ändå kommer att förstöra allt? Stupid zit, I hate you.

B i g L o v e ♥

GOLDEN SUMMER

Igår så tog jag en lång sovmorgon - som jag älskar att göra - och sov bort ungefär halva dagen - som jag brukar göra. Sedan kom Sophia hit och vi flydde bokstavligen in till sickla (hahahaha, det är alltid dit vi åker när vi behöver en fristad som med shopping included, som att det är helt tomt och det bara är vi där? Så störda vi är, typ ''Åh vi åker nånstans tyst med lite folk.'' Och sedan gäller det att tänka efter - vilken plats är det minst troligt att träffa någon man känner på?  ''Förutom i Amish städerna, så Sickla.'' Yes indeed foks, yes indeed)
Dagen avrundades med två sommriga och söta linnen, skjuts tillbaka till Gullmarsplan av snälla fia och fia-pappan och sedan natten hemma hos C.

Idag då? Jo, jag vaknade upp efter fyra timmars sömn. Gjorde JAG? På ett SOMMARLOV? Men ja, det är faktiskt sant.
Back to the point - egentligen så skulle jag ha myst i en soffa, i ett försök att glömma bort det dåliga vädret med popcorn och den senaste harry potter. Men jag åkte och köpte ett söckersött linne till mig själv istället. Så jag valde alltså med andra ord alltså fina kläder framför trollkarlar. Jag kände att jag svek den lilla nörden inuti mig.

Fotboll á la Stefan

Idag ska min bror operera sig för att det är så det går när man spelar våldsam fotboll utan tillgång till en hjärna. men jag hoppas fan att det går bra, för om du dör stefan så kommer jag döda dig igen.
Nu kom sophia hit så jag pallar inte me bloggen längre. Hoppas att ni känner er prioriterade. Puss!

Ps.Ganska roligt att det enda som skulle kunna få dig att missa VM är en fotbollskada. Haha!


All we have is imagination

Jag tittade just igenom min systers blogg, där hon har gjort ett (väldigt långt, ska jag säga dig. och bara det är ju orsak till avundsjuka nog liksom, haha) inlägg om alla resor hon har gjort i sitt liv. Jag menar, hittills alltså hehe. Jag känner hur jag fantiserar mig bort.. gud vad många minnen hon måste ha nu - efter alla de där vilda, galna partykvällarna med vänner, snygga killar, skyhöga telefonräkningar för att hon saknade sin pojkvän så mycket att hon ringde till honom hela tiden, fina platser, shopping, egyptiska pyramider.. - jag vill också ha alla sådana minnen med mig livet ut. Minnet av den vita sanden mellan tårna och bad i ett klarblått saltvatten. Värme i luften, och chill i en hängmatta.

Så, det jag ville säga med detta inlägg var : Mamma, kan du snälla betala en sista minuten resa till mig? Haha!

ÄNTLIGEN SOMMARLOV

Sommarlovet är äntligen här, och det är så otroligt skönt. Bara ett minimaliskt (faktiskt inte så litet) problem. Det har redan gått fem dagar på sommarlovet, som alla bara har sovits, skrattats och regnats bort. Jag vill ha solljus! Vad hände med alla underbara grillningar, dagar av sol&bad, och härliga varma sommarkvällar med vännerna som vi tillovas vid skolans slut?

Det känns ändå som att det är på gång nu. Som att solljuset och värmen kommer att komma. Fast vet ni vad, jag kan slå ett litet vad med er. Om det inte blir strålande sommarväder tills imorgon, så tar jag med mig ipodhögtalarna samt min ipod, en handduk och min minsta bikini och sticker och badar i regnet.

DO SCHOOLDAYS SUCK?



Skolan idag. Det var världens viktigaste, mest prioriterade dag på hela året idag - nämligen städ-dagen! Det är dagen då, om man heter Sophia och Nathalie, som man börjar dagen med att komma försent, vilket verkligen sätter en i klistret med lärarna. För det är ju världens viktigaste dag. Glöm inte det.
Så då, om man heter Sophia och Nathalie, får man extra mycket skäll av tre olika lärare på raken, sedan måste man skrubba och städa ur sitt skåp och hela jävla klassrummen. Tillochmed väggarna!
Sedan fick vi titta på en film som jag och Sophia pratade, fajtades och skrattade igenom. En mycket betydelsefull skoldag med andra ord.

På vår älskade fritid har jag och S och N busat med valparna, ätit vitlöksbröd och promenerat. Bra dag! Nu måste jag gå, för dem vibbar mig på MSN här. Big love to y'all!

Tjena!

Heej hej, bloggen! Kul att blogga igen, faktiskt. :) Hoppas att ni också tykcer det.

Idag - och igår - har det bara varit massa kul och massa att göra. Igår kom förts och främst mina brors/systersöner hit för att hänge med oss och sova över hos oss tills idag. Senare kom Sophia hit med sin lilla valp Bella (bella råkar vara Alice syster från samma kull, och dem har det så sjukt kul med varandra, och jag och Sophia umgås ju ändå typ alltid så vi ser till att ta med oss hundarna när vi träffas!) och var med oss hela dagen.

Jag, Sophia och la tortuga (det är vad jag kallar bella numera eftersom hon är så seeg , haha) låg och sov i min säng -  tills bella skulle upp och bita oss i håret, slicka oss under fötterna så att det kitlades och vi skrattade ihjäl oss, skälla lite och, såklart, jag får inte glömma detta: kissade på golvet. Måste också tilläggas att allt detta skedde klockan halv fem. Kill me.
Vad har jag gjort idag då? Varit med Nilab och Sophia och bara tagit det lungt hemma hos henne. Solat på hennes tak, snackat gammalt och nytt, ätit middag, osv.

Ha en underbar kväll, för nu ska jag mysa här tillsammans med mah family! ♥


NAIL POLISH

De här fina färgerna fick följa med mig hem igårkväll. En ny festlig färg på fingrarna varje dag kan verkligen sätta pricket over i för helheten i en outfit (vill inte direkt låta som en modebloggare nu, men det är sant). Och plus att det är så härligt med nagellack.. ;) För 22,90 kr styck, var de dessutom ett kap. Insperationskälla: Sofis mode - det visade även många nya, fina saker till i sommar - perfekt. En riktigt bra tidning, helt enkelt.

HAHA



Idag så hittade jag den här snyggingen när vi sorterade mat-tidningar från 70-talet på HK'n. Visst ser den naturlig ut? HAHAHAHA.

ALICE






Så jävla söt att det inte är sant, här i johannas knä. Hon är jättemysig - len, varm och supermjuk! Härligt att hon är så hyperaktiv och glad hela tiden. Är bara upptagen med att gosa med henne hela dagarna.

SPACIAL DAY

HEJ, HEJ BLOGGEN! GISSA VAD VI HAR GJORT!? JO, KÖPT EN HUND! HELT SJUKT, JAG VET. Okej, ska sluta skriva med stora bokstäver nu, hehe. Men det är sanslöst hur söt hon är, vår lilla tjej. Det är en ljus amstaff, med brun nos och vackra gröna ögon som inte blir 10 veckor förens på fredag! Alice heter hon.

Vi har ju redan Vilma sedan 6 år tillbaka - hon är verkligen min bebis. Att man älskar sin hund som fan, det kan man inte undvika när man har Vilma. Alla blir hopplöst förälskade i henne för att hon irriterande nog alltid ska tränga sig på och vara med, sammtidigt som hon charmerar ALLA. Även lilla Alice. Hon har bara mött Vilma idag, men verkar vara helt fast. Vilma ignorerar tillbaka. Stackars.. ♥ Heheh

Nu anfaller Alice leksaken - Vilmas leksak. Vilma tittar nyfiket på, men hon vill inte ha någonting med den att göra längre. jag menar of course not, nu gillar ju Alice den. Fyfan va äckligt, liksom. Vilken knäppis ;)

La musicafiesta

Hej på er alla sötnosar där ute!
Just nu sitter jag här i gammaltlockat hår, och bara njuter av livet. när man märker att man själv har mycket gemensamt med Jules i Couger town - på vänners personlighets-fronten då da - vet man att man har det bra. Så jäkla gött!

Idag har varit en bra dag. Vi hade musikfestival i skolan idag, vilket innebär att alla högstadieårskurser kommer på minst två olika 'stånd' som man har olika roliga aktiviteter i. Min årskurs hade fotbolls-nånting (stänger av så fort det gäller fotboll, haha) och ansiktsmålning. Gissa i vilket stånd jag satt i? Hint: Min första kund var en söt liten flicka som ville ha halva ansiktet till ett skelett och andra halvan till en fjäril. Alltså Dagens Bästa, med andra ord!

Nu ska jag hoppa i säng, för jag är sjukligt trött. Men måste dock förklara mig lite nu när jag inte har lagt upp några bilder än - de kommer, men jag hann bara inte idag! Okej? Tres bien!


RSS 2.0