30 augusti 2010

Hejsan bloggläsande finingar! Idag finns det inte så mycket att säga. Det var måndag. Jag hade på mig en lysrosa tjocktröja för iprincip första gången, och fick då självfallet en spermaliknande gegga över ryggen på den. Sarre-fantastiskt!

Sedan så fick vi läxor, hade ett So test som nollställde min IQ-kvot inom politik för all framtid, och sedan så hade vi årets första idrottslektion ute i leran. Ja, det blev orgentering. Men trots allt detta så var dagen ändå inte negativ, har skrattat massvis och briljerade lite grann i de andra ämnena.
Så - negativity, screw you! Den här dagen var bra. ♥ :)

Hoppas att ni hade en bra dag också!

Hälsningar från miss risig








Webcameror ytnyttjas bäst då man sitter i köket medans sitt sällskap bakar. Att bilderna blev fula, är dock en annan sak. Men då blir det underhållning istället! ;-) Sista bilden blev bara så jävla klockrent ful, att det skulle kännas tråkigt att INTE lägga upp den, haha!

Jag önskar så gärna att jag hade en webcam som hade funkande färger i bra kvalite.. Istället är man fast med denna, haha.


:

Jag hatar min bloggs utseende. Jag hatar headern. Mest av allt. Hat, hat hat. Ville bara säga det. Tack för mig.


In hope of pleasing the crowd

Tänkte bara stappla in här med ett litet, meningslöst inlägg. För att behaga er. För det är sånt man gör som en bloggare.

Igårkvällen var jätterolig - alla hade på sig afrikanskliknande kläder, och var alltså utklädda till Afrikaner. Min syrra hade tillochmed målat sig chockladbrun i ansiktet med hjälp av solpuder! (haha) Klädstressen löstes av Caroll, som lånade ut en turkos långklänning med massa färgranna stenar på till mig. Jag hade lockat mitt hår - för jag orkade inte tvätta det, och försökte gömma undan detta faktum med lockar, haha - och det blev faktiskt bra för en gångs skull! När man som minst anar det alltså.

Godaste maten, bästa familjen, massa skratt, massvis med bilder, dans utmaningar (det måste ALLTID bli så i min familj haha. Alla börjar battla med varandra på wii- just dance så fort vi har någon sorts träff tillsammans, och så pågår det så, med hög fokus från deltagarna, tills festen är slut hahaha. Unga mot gamla, barn mot föräldrar, det spelar ingen roll.) Och så fick jag chansen att skryta lite mer om min resa till Tunisen, höhö.

sweet hunnybee

Tjena snyggingar! Här hemma sitter jag och lyssnar på musik samtidigt som jag försöker komma på vad jag ska ha på mig ikväll. Har nämligen fått en rolig inbjudan till en wait for it.. afrikansk-maskerad middagsbjudning! Ja, orden ''wtf'' dyker även upp i mitt huvud. Och så har jag yttrat dem flera gånger, haha. Det är min superfina moster som håller i det hela, som en födelsedagsfest för sig själv. Mycket roligt! Och jag menar, afrikansk-maskerad middagsbjudning? Kreativitet.

Måste bara klaga lite här också: Varför är det alltid så att när man har som minst insperation till sitt klädesval, när man som mest behöver det, och varken har sjalar eller andra 'afrikansk liknande' saker hemma, så går man in på fröken Angelica Bliks blogg och ser att hon har rubbet. Sjalar, smycken i alla möjliga former och färger. Bara för att ödet liksom vill rubb it in my face att jag behöver utöka mitt förråd av sjalar hemma. Nej, nu får jag sluta klaga och sätta igång istället!

Kvinnan har fantasi när det kommer till mode hursomhelst. Varför kan inte jag ha lite? Får se hur det blir. TTYL ♥

Heeeemma!

Förresten så vet man att man inte har bloggat på väldigt (för)länge när man inte minns sin mailadress som man loggar in med längre, haha.. Tog ett tag att komma på det där, ni.

Exakt klockan 11.10 så steg vi av planet och intog svensk mark. Resan till tunisien har varit helt underbar! Fyfan vad skönt det har varit att ligga och steka i den stora, fina poolen hela dagarna långa. Vi mötte ett par sköna brudar i rummet brevid som visade sig vara Göteborgare! Så vi var med dem hela veckan lång. Det var ett stort GULDplus i kanten. Hur kul resan än var så är det skönt att vara hemma! Saknade min mammalita.. ♥


Detta inlägg skulle ha publicerats igår, men allt blir inte alltid som man tänkt sig sörrni.. Big chocker there.

The countdown ends today




tjoooooooooooooooooo!

Igår så var jag med Sophia större delen av dagen tills vi, mot kvällen, åkte och hämtade Sandra från flygplatsen i en liten skithåla (haha.).  Hon hade varit på en rolig partyresa i Spanien med sina kompisar. Och nu så får det lilla lyckofröet åka iväg till varmare breddgrader redan två dagar efter den resan! Var glad.

Idag så var det ju den sista dagen hemma, imorgonbitti så bär det nämligen av för oss till Tunisien! Det kommer att bli underbart och guddomligt! Underbart för att Tunisen säkert är ett vackert paradis till land och resan blir GUDOMLIG eftersom att skolan börjar medans vi är borta! Hahaha ;-)
Det blev mycket förberedelser inför resan idag, sånt som tvättning, packning - världens segaste och jobbigaste aktivitet- , överlämning av pass och pengar till herr reseledare har upptagit större delen av min dag. Senare hade vi en mysig familjemiddag med syskonen(och syskonbarnen), som min mamma hade lagat sin goda lasange dagen till ära. Jag kommer att sakna dem lite grann.. Vi får träffas om en vecka igen.


Sådär!

FÄÄÄÄRDIIG :D (Den som nämner det gröna strecket i headern får med mig att göra!). Hope you like it this time nathalie.......... -.-


URSÄKTA HUR DET SER UT MEN....


BLOGGLISTAN

THINGS I LIKE

Glass:
7-eleven´s youghurt glass! its sooo good..
Musik: jag är en riktigt allätare 
Färg: Grön och röd
Film: White Chicks är en film som står för så många bra minnen, så det får bli den.
Språk: Engelska, svenska, franska eller persiska. 
Länder: Det är inte USA, men jag skulle gärna besöka New York.
Städer: Stockholm, Paris, New York :P
Skolämne: Historia, svenska och engelska.
Mat: Lasaaaange!
Sport: Men skojar du med mig? Okej, jag ser det som en sport att hata andra sporter haha.
Tv program: Gilmore Girls, Gossip Girl.. how i met your mother.
Efterrätt: Glass?
Band: Har verkligen inget favoritband, men gillar vissa av Linkin parks låtar starkt, så.. ;-)
Idol: Mormodern i Mulan
Klädesplagg: Min jeansjacka är en storfavorit.
Affär: H&m baby!
Kex: -chocklad, haha
Chips: Franskaörter, såklart! Alla andra har blivit för.. äckliga hehe.
Läsk: Cola light. (JA, det är en skillnad!)
Drink: ...
Bil: Rolls Royce
Egenskap hos annan människa: Snällhet, självdistans - som gör en öppen för humor - och ärlighet är tre nyckelord.
Modell: Adriana Lima är så jäkla vacker!

.. AND HATE

Språk: No offense now, but.. Finska är världens fulaste språk.
Skolämne: Trots min roliga lärare så är idrott och kommer alltid att vara mitt personliga hatfenomen, haha.
Mat:  Pickels!! * you are my enemy*
Affär: Monki skrämmer mig lite med en inredning från yttrerymden, haha. Och så går man fan nästan in i speglarna hela tiden!
Artist: En person som jag verkligen hatar som artist är Paris Hilton. Men, mina vänner, det korrekta svaret på denhär frågan är Kissie. Vad är inte fel med hennes låt egentligen?
Tv Program: Glamour!! Min mamma har gett mig tunga men för livet, genom att tvinga mig genomlida flera avsnitt, hehe. Seriöst.
Filmer:
'The Good girl' suuuger. Världens dåligaste film!
Egenskap hos annan människa: Uppmärksamhetsbehov.


Converse


Jag har 'precis' fått veta att min kära systers kompis ska köpa med sig flera par converse till henne! Ska bli rusktigt spännande att se hur de ser ut på, och till alla kläder.. Åh!


Igår




''Is it a bird? Is it a plain? No, its a....! Oh, wait.. Yeah, thats a plain.''


Pontus leker i ett rör


Jag gungar lilla Pontus 


Redo med cyckeln, hahahaha - både jag och Nicole dog nästan när vi satte oss på den. Sadeln var jääkligt hård, och man kunde inte ens nå ner till pedalerna!

Vi åkte även linbana, och jag tog tillfället i akt för att visa mina imponerande skickligheter, som att åka stående och  åka dubbelt (hoppa på caroll och klamra mig fast vid henne när hon åker haha). Mycket imponerande.
Det finns massor med bilder på när vi klättrar på klätterväggen och sedan sitter i tornet, dem är verlkigen skitroliga. Massiva mongovarningar alltså. Så dem kommer inte upp här, haha. No way José.. ;-)

L.o.v.e

Hejsan bloggen.♥ Nu så sitter jag i soffan och kollar på Supernatrual, det är ett program som jag märkt har utvecklats till lite av en favorit att kolla på under natten. Det är smått skrämmande, haha.
Idag så började jag dagen med att vakna upp till Bella, som ivrigt slickar mig i ansiket med sin charmiga fisk-andedräkt. Jag måste nog medge att detta var dagens höjdpunkt (meeeh.. not!?)
Sedan så åt vi vattenmelon och jordgubbar till frukost ute i den varma solen, på hennes altan. Följt av shopping, bilturer och tillsist grillning med familjen. Dagen har varit jättebra, blir alltid så lycklig av att vara med folk som betyder något för mig. Det allra bästa som finns.

Förövrigt: Lamaste filmen någonsin tar upp min tid, slog över på 3an och såg att en skurk har långt, rött håt och folie på huvudet. Bör det tillagas att denne var en man? a smelly piratehooker, perhaps?


Let us be young or let us live forever

Hejhopp pillesnopp! Sitter hemma hos Sophia där vi har isolerat oss från den stormiga, mycket blöta omvärlden. Tyvärr är även Bella här och hon är på ett avsevärt bra humör.. ''Vad ligger problemet i den meningen?'' Kanske ni undrar, men låt mig bara förklara för er att när bella blir glad så blir hon en livslevande duracell kanin! Haha!
Igår satt vi uppe typ hela natten, käkade kebab, blev så mätta att vi ville spy, snackade, kollade på polisserier-skit, åt mer kebab, ville spy igen, och hade natthumor som in i helvete - hade det lite mysigt sådära. ;)

Idag har vi inte gjort så mycket som ett smack. SMACK. Så nu ska vi ta och fortsätta med det! Hoppas att ni har lite vettigare saker för er! Kyss på rumpan. ♥




RSS 2.0