I väntan

Det har knarkats mellandagsrea i stora doser idag. Och jag använder mig av ordet knarka, eftersom det är som mitt personliga favoritheroin (© Edward Cullen)
När andra får sitt rus av narkotika, får jag mina kickar genom att fynda VÄLDIGT fina saker för VÄLDIGT låga priser. Aj lajk.

Vad gör jag nu då? Jo, ruset av shoppingen satt fortfarande kvar och medans jag kände mig stark så började jag öveföra mina bilder från Iphonen till den nya lilla datan. BIG MISSTAKE. 793 bilder har jag, och vi (min kära data och jag) ligger på 380 efter tio minuters väntan.. Av en konstig anledning börjar det plötsligt komma tillbaka till mig varför jag skiter i att ladda upp bilder från telefonen.

Jul 2.0

Idag firades jul numero dos med resterade släkten, utom kusinerna och moster som uteblev av en - för mig haha - oklar anledning. Julafton igår var helt fantastisk förövrigt, så som julaftnar alltid är. Klapparna var helt sanslösa och jag har fanemej aldrig fått riktig jackpot på precis alla paket, men NU SÅ. Sanslöst.
På två dagar har jag alltså:
1) blivit en mini pc, iphonehögtalare, 500:-, läppglans, mjukisdräkter, fina underkläder, handledsvärmare ( ? . Söta dock), fjäderörhängen och smink rikare. Tackar för det.
2) Troligen fått diabetes av allt julgodis jag halat ner i mig.
3) Träffat familjen, spelat charader och skrattat mig halvt medvetslös.
4) Blivit lite fetare av all underbar julmat. Vem fan klagar!?

Här ska det samlas systerpoäng

Hej, små tomtenissar! Snart dras det ut på klappjakt. Igen. Igår blev det en helkväll hemma hos bolivianen. Det var bokstavligen för freezing för att ta sig hem. Inte mig emot, här göds man med revbensspjäll och idag toast med jordgubbsaft. Hallå, ljuvliga matkoma!   
The voice på radion, underbar frukost i magen, syrrans julklapp utplanerad i skallen och pengar i fickan. Dagen startar bra. Jul lov i mitt hjärta.


fjärde advent

4:e advent infirades med årets första julklappsshopping. Kände likshoom att det var dags att införskaffa sig några nu, fem dagar innan jul sådär. Det är jag det. Blev även något litet och sött till mig själv. Och sedan bjöds både jag och syrran på Grekiskt från Food Courner i Kista av bästa Sophias urgulliga mamma. Alla hamnade i svår matkoma efteråt. Men det var sjukt gott.

varför står jag imellan mig och fjädrar?

Nej, nu förfan. Nu blir jag riktigt jävla sur. Så sjukt sur på mig själv. Jag har precis tittat på massa bilder av folk i random bloggar som alla hade fjäderörhängen på sig. ''Haha, fan vad nördigt..'' tänkte jag roat. Sedan högg det till av lite smärta som spred sig i mitt hjärta och det roliga moment var dött. Jag vill ha fjäderörhängen. Jättemycket. Så därför måste jag införskaffa mig några egna, helst ett par från gina tricot. Snarast.
NU I HELVETE ska jag äntligen få mina efterlängtade älsklingar! Whio!

at facebook

                                                   

Jag fick ett erkännande idag när jag chattade på fb. Av sekretess skäl (åfan, vad smart man kan låta) andvände jag mig av mina fullständigt awzååhm paint talanger. Och för att ni skulle se själva grejen. Läs och lär, schoolers.
I am the master.


SHIT. ME.

Jag fick precis störande nyheter. Hold your breaths.... david vet om min blogg! Neeeei. Jag gillar liksom min annonymitet. Men fan, vad gör det? Nu tänktes ett litet test ut, skickar jag en hälsning till honom och han svarar vet jag att han har klickat in hit flera gånger - om inte, så är läget lungt.

HEJ DAVID LAZERHOSTVíC

RSS 2.0