HÖSTLOV

Whats up Mothaf*ckas! Igår var det full rulle hela dagen. Vaknade upp hemma hos Caroll och stannade hos henne hela dagen, man hann både med att spela super mario bros, äta nybakta frallor och sova som en stock i soffan. Begav mig slutligen hemmåt vid 5 tiden, upplevde då den plågande känslan av att inte ha någon musik in the ears på bussen hem. Lid med mig här.

Senare bar det av hem till ma chérie Sophia som bjöd på 'tjejkväll' fylld med godis och skräckfilmsmarathon. Fast det blev bara en film. Ooopsie-loo. Och vet ni vad, jag sket inte alls på mig! Var inte ens NÄRA den här gången, så det bevisar bara hur oläskig den här filmen var. FÖRRESTEN, har ni hört vad det är nu? HÖST- TO THE F'ING- LOV!

Webbcambilder i all ära





Nä, jag diggar inte riktigt smiles. Som ni kanske märkte? Eller vadå?


Räkmackor

Det förbereds räkmackor till middag för fullt här just nu. Inom några sekunder är det klart! Mmm.. värsta fräshing middagen!

Bra söndag

Bra söndag idag! Har bland annat varit hemma hos min moster, där det förekom ett visst bullbak. 'Tyvärr' så missade vi precis bullbaket med ett par ynka sekunder när vi kom, och fick bara njuta av bullarna.

Jag skrattar så att jag skakar just nu, av någoting som stog på Sophias blogg. Det är därför som hon är min bästavän, för att hon alltid är så omedvetet rolig. Hon är rolig, känslig - då menar jag att hon gråter ofta haha -, hon är snäll, vi delar en unik och edentiskt humor och vi är lika galna båda två. Och av inlägget att dömma är hon även lite paranoid. Jag har försökt att ringa henne och skratta lite åt hennes dumhet, men hon svarar inte. Det ger mig inget annat val än att skriva det här på bloggen då. Men det är inte huvudsaken.. Vill ni se vad jag skrattade åt?


 Lawl.

in the middle of the week

Idag är jag hemma med en fruktansvärd magsmärta. Jag kommer nog, tyvärr, att avlida. Överdrift..? Återstår att se! Ganska så irriterande att jag dessutom hade klätt på mig och var redo för skolan när det inträffade. Fast man missar ju skolan.. Vad beklageligt. Sitter här med värsta sadfacet. 
Men vi ska inte glömma de allra bästa fördelarna med att stanna hemma; man kan ligga på sitt rum, i sin sköna säng och läsa modetidningar, checka in bloggar, ha det gosigt som faen med sina(och en som är Lama S') hundar - och above all this så får man icke matsals-mat. Och det, det är något som är najs.

Istee och chockladtryfflar



Im sorry, but I can't afford a ferrari.



Alice ligger brevid mig och släpper av lite ohygligt illaluktande pruttar på mig. Det känns så himla mysigt när hon gör så, det är nog en av de saker som jag älskar mest hos henne tror jag. Viktig information: Det blir Desperate Housewives om ungefär en halvtimme. Score.

111010

Tja! Jag kunde bara ha sagt ''Hej!'' men det duger inte, tja kändes lite mer vasst sådär. you know. Okej.  Idag har varit en riktigt bra söndag! Och jag har precis gjort klart mitt hemprov i So. Nu har jag gjort klart, äntligen! N' now im free, like a bird in the sky. Booyah! Syns senare, älsklingar.


Fredagskvällen

Gårkvällen var gym. Hela syskonskaran var hemma och Sophia var också här med oss.
Vi sysselsattes med en helkväll av fredagsmys med hallon cheescake, en jättetoblerone till efterrätt innan middagen (thats how we roll in this house biiatches) och Tacos till middag. Och numera väger jag alltså ungefär.. med tanke på allt jag åt.. 500 kg. Hä hä. Under kvällen så såg vi också till att finslipa våra singstar skills jättemycket. Vi ska bli singstars. En vacker dag haha!

Nu ska jag fortsätta att umgås med Sophia för jag kan tänka mig att hon kommmer att överge mig och gå hem snart.. Inte snel hest.

Ojsan..

Jag upptäckte precis att jag inte hade bloggat på ett tag. Men ibland så kan det bli som att man glömmer bort att det ens finns en blogg som man är ägare till. Ähäh.

Nu så är det så att jag verkligen bör plugga. Är runt 2 veckor försenad med mitt hemprov. + Det faktum att jag insisterade på att deala med min lärare om att hon ska få in det på måndag, annars kan hon lika gärna ge mig ett ice cold ig. (...) Jag tog intiativet. Jag praktiskt taget övertalade henne att det skulle vara så. Jag borde skjuta mig själv i skallen.


Först singstar, sen bjuds det på stand up.

Hallåj i stugan! Spex igår var inzanely roligt, och det fanns ett sånt mångfald av super klockrena outfits. Det var extra roligt att alla killar , som bajthewäy var utklädda till tjejer, i vår klass inte kände igen oss till en början, och de fortsatte att hajja till när de kollade på oss under hela dagen. Och då ska vi inte ens tala om i matsalen.. STIRRMODE. Haha.

Idag har jag gått i skolan. (Nähe? Verkligen? Idag igen?) Det var dax för oss att sätta ett stopp för matprojektet i HK, och tillaga våra rätter. Det blev persilja- och fetaost biffar med klyftpotatis i rosmarin, med en tomat och lökblandning. Blev rätt så schmaskigt. Lyckat! Och sen började alla sniffa i klassrummet, och alla bara.. ''Det luktar fan.. lök? vitlök?'' HAHAH.

Nu ska det uppträdas med singstar. Framförs av den bolivianska laman och nisse-pisselino samtidigt som det ska ätas mini-chockladägg. Latero.

Spexfoto

Nathalie är i skolan men jag gör ett inbrott på bloggen för att visa er vad hon har för sig idag... 
Låt mig presentera min bror jamal :P


2:a Oktober

Gud så man kan älska en vecko dag. Lördag är nog min absoluta favoritdag. Sådär, nu kan intresseklubben sluta anteckna, mehe.. Vaknade upp klockan 07.30 och fick ett litet utbrott på mig själv för att jag har börjat vakna på såna disguuzting tider under helgen, så jag krälade surt ner i min gosiga säng igen och låg kvar där och försökte tvinga min kropp till sömns med (inbillad) mental styrka. tills klockan var 11. Utan att sova.

Next så bar det av till Globen, för en liten shoppingresa. Jag hoppade in i duschen och klarade faktiskt av både kroppsskrubb och hårtvättning på 10 min. Rekord! Fixade sedan till mig och åkte iväg med söta lilla johanna och ännu sötare och ännu mindre lilla Nicole. 
Och nu så sitter jag här och saknar min syster Caroll något fruktansvärt, så jag ska ta och ringa till henne. I miss ju maj löhv.


RSS 2.0