Lovnätter

Då det är lov sitter jag helst uppe hela nätterna och drömmer mig bort till bra filmer. Inatt har jag till min förtjusning nyupptäckt att man kan streama Gossip Girl över nätet, vet inte varför jag någonsin slutade!? Någon måste ge mig en rejäl spark i rumpan, för det där. Iallafall, det är underbart. Men nu finns det bara en sak som fattas för att göra detta till den ultimata slappkvällen - glass! Man ska alltid äta glass vid ensamma, chilla tillfällen. Tyvärr står det ingen nere i kylen.. Nåja, jag får väl nöja mig med att titta på Dans och Blairs nyfunna vänskap. Deras humor tillsammans visade sig ju vara helt oslagbar. Episk ♥

It's me. The trainwreck




Sitter och skriver så att fingrarna glöder medans de hoppar fram över tangenterna. Känner hur takten saktar ner allt mer och mer och ser ut som en kines när jag kämpar emot att ögonen försöker stänga sig. Ser mig över axeln och ut genom fönstret, möts av mörkret. ''ÅH'' tänker jag. Det måste vara natt.
Tittar sakta ner på klockan i hörnet av dataskärmen och fasar över hur mycket den kommer att vara. Ser att den är KVART ÖVER TIO. Men. Vad. Fan.

Hahaha, det där är fan sorligt. Vad har skolan och mina studier (som jag tog upp idag btw) tagit sig till med mig!?

Utkast: Feb. 7, 2011

Hej små fjärtar! ♥ (speciellt du David, fast inget hjärta till dig)
Just nu sitter jag och försöker skriva klart mitt hemprov. Det går faktiskt ganska bra innehållsvis, men jag har inte hunnit så långt än. O mah LAWD (läs: Oh my lord!) när jag titta efter hur långt jag hade kommit såg jag att det bara var en sida med pytteliten text. Jag blir så jävla trött av att sitta vid datan och skriva uppsattser kan nästan komma på mig själv med att sitta och snarka, helt inställd på sleepmode, medans jag sitter och skriver. Min hjärna tuppar liksom av.

Förövrigt sitter jag och leker med tanken på hur man bäst kan förgöra david. Jag menar, jag vill alltid förgöra david, men väldigt mycket extra idag. Satt till och med på So lektionen och försökte döda honom med blicken, eller genom att strypa honom från ett avstånd, till sophias nöje. Han är förjävlig helt enkelt.

Something I just realized

Jag sitter i soffan och äter Chips. Trots den ljuvliga smaken, är det en sak jag hatar med chips; när man äter dem och råkar tappa ett chips så ramlar det ner små smulor mellan tuttarna. Och dem bestämmer sig gärna för att bara stanna där, hur mycket man en försöker ta bort dem.

Och nu har jag inbillat mig att det kommer lukta sourcream om mig. Gr8.

RSS 2.0