Very tasty

God morgon (eftermiddag för somliga)!! Här sitter man och avnjuter en skål med frusna hallon till frukost - jag tror nog att jag är besatt av hallon. Alltså jag älskar dem bara inte, utan jag har ett onaturligt behov av dem - och den absoluta tystnaden som uppstår när man inte har två små busiga pojkar här. Skönt!

Vad mer händer idag då? Sophia kommer hem från växjö! Yeeeay! Som jag har saknat henne. Jag har rignt så många gånger de senatse dagarna att hon måste tro att jag är kär i henne, haha.
Det är också en liten andledning som ligger bakom till varför jag inte har bloggat så mycket - eller bra, för den delen, haha. Kombinationen mellan ruskigt, deprimerande väder, avsaknaden av sin lama och att vara tvungen att vara barnvakt i lite mer än två dygn resulterar oftast i självmordstankar. Okej, nu ska vi inte överdriva så mycket haha..
Senare ikväll är det överraskningsmiddag som jag och Nicole har arrangerat lite smått, hos min mormor. Det ser vi fram emot!

Vi hörs senare, honeybunns ..

28 juli, 2010

Hej ni fina!
Sitter och kollar på Miami Ink just nu, där det är en kille som vill tatuera in en porrig, blond tjej till största delen naken med små undantag för underkläder och en brandmanshjälm. Skriker inte det killfasoner eller vad?       Haha typiskt vissa killar alltså - alltid så jävla underhållande. Tänk om jag skulle ha en kille i mankini som stod och spände musklerna intatuerad på magen.. Ouuh, I'd like that. & om någon någonsin skulle ifrågasätta mitt val skulle jag bara oförstående säga '' but its so sexy?''. Tung sarkasm.

Nu är mina föräldrar barnvakt till mina brorsöner och tyvärr så betyder även det att dem är under samma hustak som mig, vilket är jobbigt helt enkelt haha. Nej, jag älskar dem så mycket så. Söta pojkar, det där!
Nu ska vi äta hemgjorda pommesfrittes och grillkorv till middag framför tvn. Det blir en legofilm som vi har hyrt! Fancypancy, va? ;)

Cause I know how, to make them stop n stare as I zone out


Ja, bilden säger allt. Jag fick precis världens - universums - roligaste telefonsamtal. Det slutade i förtvivlade tårar, men i rättighetens namn så är det alltid ungerfär en 50% chans när man pratar med Sophia att det kommer sluta så.. Hihi, så vi överser detta faktum denn gång. Men herregud, jag tror nästan att jag smäller av.
Det ända som finns kvar för mig att säga är bara att det här kommer att bli legen.. wait for it ... dariskt!

GODNATT




STOP OBSESSING

Allt Nicole sitter och pratar om är hennes långa, fina naglar. Vilken färg ska hon ha dem i? Ser dem trots allt inte lite tunna ut i spetsarna? Ack, dessa dilemman. Jag vill typ skjuta mig själv i huvudet, haha. Eller skjuta henne i huvudet - fungerar båda hållen.


Uppdate: Åhnej, nu är det tydligen MITT val hur dem ska se ut också. Och uppenbarligen, så får man inte välja fel. Skjut. Mig. P.s  Jag valde turkost haha!

Cherrybomb

Åh. Gud, förlåt mig men vem orkar , verkligen, uppdratera när man har sommarlov?
Det är föräldrafritt hemma hos mig då mina finingar (mamma & pappa alltså, haha. Och mormor!) är och njuter av vackra, vackra Gottland. Där växte min mormor upp - vilket betyder både kontakter som alltid är trevligt att ha, och vägbeskrivningar när dem är som mest behövda. Så kanske även jag borde ta min lilla röv dit någon gång och semestra bland kalk, finfina hus och mormors historier? I think so.

Gotta go, men love to you all






Kort, litet meddelande

Jag tänker fullständigt ignorera mitt hatfenomen just nu, och sticka iväg och bada med the lamster istället! Sjukling och vek, må så vara, men nu ska jag förihelvete bli BRUUN. Satsare här alltså!

oj Gud. Måste rusa och byta om till bikini, smörja in mig, packa ner min solkräm - better safe than sorry, right?-  handukar, vatten etc. De kommer och hämtar upp mig klockan 17.00. Alltså inom typ.. 9 minutos. finns det någon oskriven lag som säger att jag alltid måste vara ute i sista sekunden? Hehe ;)

Dör nästan här borta! Så vaarmt!

Åh, jag har gått och dragit på mig en rejäl och väldigt snabbt arbetande förkylning. Den bryter liksom sakta  ner imunförsvaret, smittar dig - utkräver något slags hämnd på dig. Hur ofta är det så att man bara går runt med lite halsont och helt plötsligt så börjar man må så dåligt att man knappt kan röra sig? Underbart att ha hög feber i den här värmen, så jävla skönt för då kan man inte ut och njuta av sommar dagarna. Vem vill det? Inte jag! Det här är bland det absolut bästa jag vet!! Ehh.. sajjk. jag är en mänsklig bastu.

Nej hörrni, nu ska jag gå och tycka lite mer synd om mig själv. Ha det så bra och sola och bada lite extra för mig, okej? XXO. ♥



Awsome

Nu till den stora frågan, ska jag ens bry mig tillräckligt för att bli exalterad fram till nattens härliga åtaganden -förlåt, jag menar nu självklart nattens potentiella härliga åtaganden, som någon så noga ville klargöra haha- även fast man inte har anledningar nog till att hoppas? Jag vet inte. Troligen inte, man bör ju faktiskt inte ta ut saker i förskott. Men jag tror nog inte att jag kan hålla mig, haha. Hoppas, hoppas, hoppas!
Sunt förnuft, screw you! Jag ska ut och nattcyckla. (vad var det ni tänkte på?)

Iväg till stranden

''Vill du leka med mig idag?'' frågade precis min vackra, sällsynta syster i luren alldeles nyss. Hon erbjöd lek i vattnet och solsting på stranden, en lovad hamburgare från kiosken och ett bak av toscantårta senare hemma hos henne. Svaret blev ja, och nu ska jag göra iordning mig och sen rusa iväg (haha, får brottom eftersom att jag bloggar. Hahaha, fjant-varning på mig alltså! Kul!)

PUSS.

Liten dagsresume

Hej hej bloggen! Vaknade kl 12 idag och måste säga att en bland de bästa sakerna med att ha sommarlov är att SOVA.♥ Nu vidare till vad som hände igår; Klockan tio över tio så sprang jag och min bästa vän upp för trappor och genom trängsel, bara för att finna oss brutalt övergivna av bussen till Flaten. Stekande sol när det är helt vindstilla, och ca 30 min till nästa buss kändes lite grann som jordens undergång haha, faktiskt. Men tur som är har man en av världens snällaste pappor som hämtar upp en och skjutsar än iställlet.

Så den dagen blev det sol, värme, glass, sandiga bananer (HAHAHA), och massa bad och vattenlekar. Så barnslig som jag är av mig är då bada och busa runt i vattnet ett måste, vilket olyckligtvis även drabbar mitt sällskap som mera föredrar att lika och pressa uppe på stranden, hehe. Det är nog därför som de alltid singlar ut mig som dränknings-offer. Kvällen toppades av med jordgubbs frossande hemma hos Sophia.
Det är sådant som gör sommarlov guldvärt.



DALARNA

Det var exakt 5 dagar och 5 timmar sedan jag skrev ett inlägg så jag tyckte att det var dags för ett till nu.

Senaste gången som jag bloggade - och misslyckades totalt - så satt jag i Dalarna och försökte mobilblogga med en vattenmelon i handen, och kollade på när mitt sällskap spelade Chicago. Det är någon form av poker, för er lika okunniga som mig haha. Det var oväntat roligt och trevligt att vara på landet, vem hade gissat att man kunde få ut så mycket nöje av att spela touché och äta sig till en förtidig död i diabetes(mycket godis) med sin farmor?

Idag så kom vi hem till käraste Stockholm iallafall, efter 3 dagar och 47 myggbett senare ;).  Jag har både gått på födelsedagsfrande och ätit världens bästa tårta och hunnit med en kväll hemma hos Sophia. Med ett uns tur så luckas jag sluta lata mig och ladda över alla bilder som vi har tagit till datorn - OCH DÅ BLIR DET BILDREGN! Jippie! Nu måste jag lägga mig, för jag ska möta upp S och Caroll klockan 10.00 imorgon för att hinna med en tidigt buss till Flatenbadet, där det blir en heldag med bad och sol.
 bild från midsommar


Kärlek

Gud, vilken underbart romantisk och samtidigt väldigt rolig film Eclipse var. Eller, fortfarande är haha.
Att komma in rusande in genom Herons svängdörrar klockan 21.10 när bion börjar klockan just klockan 21.10 och ändå hinna, sitta på grymt bra platser inne i biosalongen och vara de enda som skrattar under hela filmen, var en riktig upplevelse.

Förövrigt, måste dettta bara sägas: Det var bara stora torrbollar som satt på den där bion alltså - utom den killen som klappade händerna och skrek ''Yääääähs'' så fort det började hetta till på duken, förstås. Han gillade jag.

Jag tror jag och Sophia nog skulle utses till 'dem som skrattar hela tiden'. Ni vet, det finns ju alltid dem där asjobbiga tjejerna som alltid ska skratta högst under filmen och som man tänker ''Om någon skulle ta en enorm tallkotte och köra ner i din hals just nu, skulle jag troligen inte hindra dem. Mer hjälpa till.''
Fast så var ju inte vi, nej. Enda andledningen till att man hörde oss var för att INGEN annan alls skrattade  - och för att Sophia brast ut HAN MÅSTE VA NAKEN NU (inte alltid så lätt att kontrollera ljudnivån när man blir SÅDÄR till sig) över hela salongen, så att alla hörde, när jacob förvandlades till människa och jag skrattade så att tårarna sprutade - och inte för att det var vi som skrattade speciellt högt. JAG LOVAR.


RSS 2.0