Harry Potter och Dödsrelikerna

Gud så roligt jag har haft idag! Jag har äntligen, efter ca 2 månader, städat mitt rum så det blev skinande rent. Och inte bara har jag städat ut skiten utan jag har också rensat så att det ser mycket snyggt ut, som det gjorde precis efter att vi gjorde om rummet. Aj am very nöjd i can tell ju.

Vid 21 tiden satt vi (Sophia, Sandra och moi) bänkade i biosalongen och väntade på att få se Harry Pottfrilla och hans vänner ,+ dumma Voldemort, svinga deras trollstavar. Filmen var riktigt, riktigt bra. Levde upp till sina förväntningar. Och den var vid ett tillfälle så rolig att jag seriöst blev akut kissnödig - men nog om det. Jag börjar lägga märke till ett mönster mellan mig, kissnödighet och bio. Fucking inte okej, haha.
Efter och under hela biobesöket hade jag och sophia fått en major koffeinkick av de stora colorna som kommer i Hollywood menyn så det blev även ett par lol hit och dit. Bra lördag. Me like.


The Hills

Äter chips och kollar på The Hills: Top 10 frennemies countdown med Audrina. Det är sjukt roligt. Haha, modet på den tiden alltså! Min bror kom precis innanför dörren med sina söner nu. Helt oanmäld, sådär. Det kan man säga var lite av en chock. Men kul!

Massiv svältattack

Hejsan cowboys. Jag håller just nu på att dö av hunger. Avlida. Kola vippen. Checka ut. Slänga in handuken, nå den ultimata emodrömmen. Och medans jag skriver detta känner jag hur en helt undebar, varm och god doft slängas i mitt ansikte från köket.

Idag har jag tränat. Jo, det är sant. Jag höll på att halka av löpbandet ett x antal gånger, men det är väll bara småsaker? Dock minskar det riksen för att jag någonsin skulle skaffa ett gymmkort. I sånt fall skulle jag bara betala pengar för att ramla på ansitket framför en massa folk.

Posetivt:
Jag har nu dragit igång med träningen! Dutti chey.
Negativt: 1)Jag är tydligen ovän med löpband och andra tränings instrument (?) som yogabollen, som åkte undan och jag slog bakhuvudet i marken. 2) Och så väljer min familj att laga en 2 timmars lång rätt att laga, dagen då jag verkligen behöver min mat. Why!? 3)Och nu så märker jag att jag har tuggummi under nagelnspetsen. (HAHAHA - men hur fan kom det dit?) 4) Det går tyvärr inte att ladda upp bilder till bloggen. Så jag kan inte göra de inläggen jag vill.

112010

Steg upp vid 12.30, faan så naaajs. Åt sedan den mest ljuvliga äppelkakan till frukost och fick precis reda på via ansiktsboken att Johanna snart ska ge oss finbesök. Hon får sällskap av hennes ryggskott. Sanslöst.

A list of things

Namn: Nathalie aka Natta

Piercingar: Öronen, och har haft i naveln men den ramla ut.. BOKSTAVLIGEN
Tatueringar: Det nalkas

Längd: 170 cm
Skostorlek: 38

Hårfärg: Tråk-blondt-färg
Är du kär i någon: Är kär i livet
Önskar du att du bodde någon annanstans: Trivs faktiskt mighty good här

Tänker du på att ta självmord: Nain!
Röker du: svar: nej
Vilket shampoo använder du: Loréal Paris Evital stod det
Vilken parfym använder du: Gucci, Naiomi Campell, brittney spears, dior cherie
Vad är du rädd för: Äckliga spindlar och hajar
Gillar du att tvätta: nej, jag råkar ju vara normal
Gillar du Berg-och-Dalbana: I högsta grad.

 

Senaste:

Film du hyrde: The proposal

Film du köpte: Sex and the City och SATC 2

Låten du lyssnade på: Gubben i lådan

Personen som ringde dig: Lalab
Tv program du tittade på: Vampire Diaries

Personen du tänkte på: Min töreboda tös som fyller år imorgon

 

SENASTE.. 

Personen du fick mail av: Hela inkorgen är trakassererad av facebook-meddelanden
Personen du fick brev av: Skolan skickade skolfotot (och vid tanken på den bilden tar jag härmed tillbaka det där om att inte vilja begå självmord)

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Någon dag sen

Saken du köpte: Tjockis som man är måste jag svara godis

Vad har du gjort idag: Somnat under en lektion första gången i mitt liv! Bra jobbat.

Var det kul: Deffenetivt, haha
Hur tidigt stiger du upp: Drar helst nytta av snoozeknappen ända till kl 08.00 när jag börjar 08.30

Gillar du att slåss: Aldrig, skulle få stryk
Vad ska du göra idag: Gå och lägga mig

Är du seriös: Bara när det verkligen behövs
Vad är du allergisk mot: Egentligen tomater, men jag äter alltid tomater.. älskar dem!
Var har du ont: Ingenstans
Använder du hårspray: Yes, när det behövs


Game on, Elena.



Sitter här som en fjant och väntar ivrigt på att Vampire Diaries ska börja. Det är en otroligt bra serie som i stort sätt har det mesta - gott och ont, humor, spänning, drama och bröderna Salvatore. Där har vi två riktigt bra karraktärer alltså. Sefan är snäll och avgudar Elena, men framstår inte som lika mycket av en mes som Edward i Twilight (förlåt Edward) och Damon har man ju sätt har en liten gullig sida av sig, där han är så kallat 'snäll' på insidan, men det jag gillar mest med honom är nog hans punch lines. Elak humor ftw!

Och ett litet plus i kanten, som man inte får glömma, är att de är totala snyggingar också. Så Stefans godhet (och det faktum att han delar namn med min storebror, stor turnoff) vägs upp av Damons oslagbara ansiktsuttryck och skämt. Det hela är alltså ett  mycket svårt val. Skulle inte vilja vara i Elenas skor alltså.
.. Eller jo, det skulle jag nog.

Jepp, jepp så blev man trettio



På bilden ser jag ut som en mycket sliten 30-åring. Inte för att det är fel att se ut som att man är trettio, men jag är 15..
Jag har PRECIS gjort klart min lilla power point tills imorgon. Jag är rätt så säker på att ingen annan gjorde den kvällen innan (eller tekniskt sätt är det ju samma dag nu, kl 01.15 ni vet) utan var klara med den för ungefär en vecka sedan. Men jag gallar att vara ute i sista minuten - eller så gör jag inte det, men är det alltid iallafall. Något av dem! Har inte bestämt mig än. Ska gräva ner mig själv bland täcke och kuddar nu, ska upp runt kl 06.00 imorgon bitti. Hjälp..


det kan ju vara jobbigt att vara hemma

Vad fasen, vad mycket snö det är ute då!? Nu får det vara nog, jag vandrar fortfarande runt i min biker-skinnpaj i kort modell och det är tveksamt att den ens klarar av höstens kyla. Har inte hunnit finna en vinterjacka än! Eller, jo, jag har funnit den men nu återsår bara ett ytte, pytte lite problem kvar: den kostar 4 000 och min mamma säger N-E-J. Fy, deprimerande.

Förövrigt är jag hemma från skolan idag. Vill ju inte behöva ta mig ut i kalla snön, liksom? Haha, nej men jag råkar faktiskt vara sjuk. Och självklart finns det absolut ingeting att göra på såna dagar. Faahn.
Så jag och min syster slö kollade lite på våra bästa år, och vi kan inte sluta skratta. Bo får ett samtal där han får veta att hans fru håller på att bli kidnappad. Vad gör han? Han ställer sig och skäller på sina fjantiga, 'oerhört macho' poliskolegor/vänner ''Fan, nu blir ju min fru kidnappad! För helvete Roman!'' sen så står de och pratar ett tag. Bo! Hallå? RÄDDA DIN FRU ISTÄLLET!!

Just saying

Jag har inte sovit på drygt ett dygn. Igår samlades tjejerna hos the Rodriguez där det åts nachos och kollades på EMA's. Det var verkligen bra. In mhaj hjärta.
Sen kunde väll inte jag hjälpa att jag fick stanna uppe till halv tre på natten för att ta itu med en so-läxa som bara tog lite mer än en evighet att göra. Natten spenderade jag i vaket tillstånd, jag låg och kollade in i Sophias vägg som ett litet miffo. Jag förstår inte riktigt hur det kunde hända - jag och sömn brukar ju vanligtvis gå så bra ihop.

Att slängas in i första skoldagen efter höstlovet i total sömnbrist är inte det skönaste jag har varit med om. Jag har alltså zero ork kvar, måste ZzzzZzzova. Måste också läsa ut Ondskan. Nej. måste. sova. Godnatt!





Jag försökte verkligen att ta ett par söta '' hej jag ler sött'' bilder, men jag orkar inte. Varför vara söt när man kan vara ful? Så mycket enklare.


Bio

I Söndags skyndade jag som sagt iväg för att möta min killkompis David a.k.a Laserbollen, och åkte med honom och mötte upp Sophia. Min Burger King oskuld blev poped like a champange bottle - det enda som var unikt med mig lixom. Och numera är det borta. För alltid. Men för den där kycklingburgaren var det fan värt det alltså!

Dem ville gärna att vi skulle se Saw 3D, men lyckligtvis så valdes tillslut filmen Due Date istället. Siing Hallelulja!
Vilken var awzåm. Sjuk film, men en riktig komedi där man bara inte kunde hjälpa skratta lite (läs: obotligt asgarv) här och där under biobesöket. Fet rulle.

''Alltså jag tror att jag kissade på mig en aning av mitt skrattanfall när han loskade hans hund i fejset!'' var en mening jag sa till Sophia när vi var påväg ut ur biosalen och fick ett par killar som gick tätt bakom oss att både skratta och titta konstigt.


Hurry up curry!

Okej, in i duschen med mig! Fick alldelles nyss väldigt stränga order av Sophia att göra mig iordning PRONTO. Även om vi inte ska vara i Biosalongen på ett par timmar. Bra det, jag och lilla laman har en låhåhåhång historik av att komma inspringandes i biosalen i samma sekund som filmen dras igång. Alltid massa billjetter som måste hämtas ut i förhand och sån jefla bajs. Men när man ändå begärs att vara i stan tidigare finns det gott om tid för att titta runt i butiker och gosa med vännerna på en resturang. Vem säger pass!?

RSS 2.0