OH, DEAR DIARY

Gick inte till skolan idag, kunde bara inte. Kom inte upp ur sängen efter alla dessa sömnlösa nätter som har tärt på mig ett tag nu - men jag gick senare ut med Sophia, how ever. När hon kom hem till mig stod jag och åt en banan i solljuset på min balkong och fick ett starkt behov av att bara göra något! Alltså - det blev en middag för två på världens bästa palmyra, brevid en av världens sötaste bebisar. Har varit med henne ända sedan dess, och pallrade mig just innanför dörren.

Nu ska jag dricka Fanta exotic och titta på SATC på tv! kyss kyss, bilder kommer imorgon. jag lovar


Sex and the city 2



Som sagt med överentusiastiska ord här om dagen, så var jag och såg SATC 2 i torsdags med min syster. Den var hur bra som helst! Jag är verkligen helt blown away av hur de här människorna kan få allt de gör till att bli så fantastiskt bra! Först en av världens bästa serier, sedan en förbryllande bra film och nu en grymt bra uppföljare! Bra jobbat, Sarah Jessica Parker och Kim Catrall, Cyntia Nixon och Kristin Davis.

Jag måste också bara tilläga att alla såg väldigt, väldigt bra ut i den här filmen. Efter första filmen tänkte jag ''oh holy crap, vad gamla de såg ut *host* Miranda''. Men nu var de alla superfräsha. Och filmen var så sjukligt rolig att jag höll på att dö av skratt hela filmen. Speciellt av Samanthas lilla uppvisning HAHAHA.
Älskade verkligen den här filmen, och om ni inte har sätt den ,eller har planer på att se den, så gör det!
5 av 5.

LOVE, LOVE, LOVE.♥

Iväg till skolan


En lite smått konstig pussbild, får ni


Hej på er fina människor, nu är det dags för mig att dra mig mot skolan. Det var skönt igår när jag fick vara hemma - eller inte skönt eftersom jag hade så himla ont i min mage, men ni fattar?- men nu så är det roliga över. Slutsats: att behöva gå till skolan varje dag suger, speciellt när man har mentorstid. Det är en så fruktansvärt onödigt lektion, haha. Jag längtar tills jag är över 18, och färdig med den här skiten. ;) Puss på er, hoppas att ni har en bra dag!♥
 


Seems wicked!

Ohmiigosh! Imorgon så ska vi på Sex and the city 2 premiären! Fyfan vad roligt det kommer att bli, mina nära och kära och jag älskar själva serien och första filmen till tusen och trailern verkar så GRYM.
Det här året är det bara jag och Nicole som ska gå och se den tillsammans, och alla andra ska gå och se den på ett annat håll - haha det är så jävla roligt hur alla bara lyckades splittra upp sig, allting ändras alltid i våran värld. (med det menar jag att det inte GÅR att göra som planerat med oss, vi har inte ödet på vår sida haha. men det blir alltid hur bra som helst iallafall, hehe)

Nicole verkar nöjd iallafall, hon säger att vi aldrig går och ser bio bara vi två längre - vi har alltid med oss massa andra. Trist, men sant. Så vi kommer ha kul! berättar kanske mer imorron. puss!  ♥

 




Cause your love, your love, your love is my drug



Alu ju sezy ledis (Hello you sexy ladies, fast på franska)

IDAG SA ALLA ATT JAG VAR OTROLIGT BRUN, vissa antog tillochmed att jag hade semestrat i egypten förra veckan. Hahaha, kände bara att det var värdeful information att dela med mig av. Så att ni vet att jag talar sanning om att vara solbränd. Idag har det varit väldigt skönt väder ute med varma strålar och svalkande brisar (men gud, vad är jag? en levande väderrapport?) som firades med glass i solen och en rolig lek ute i skogen på gympan. Hahaha, jag måste ha betett mig som ett missfoster - nog sakt om det. Ni får nog upp en bild iaf av hur jag såg ut när jag sprang mellan träd, stenbumlingar och trädrötter, medan jag kom på att det är svårare att ta sig fram i en skog en var man tror.

Nu är jag trött som en groda och håller på att somna, har ingen aning om varför egentligen? Men nu bär det av till mysiga, fluffiga sängen istället. Enligt ett avtal mellan mig och min syster, är det meningen att jag ska hålla på och få mitt hår toppat och uppklippt just nu. men min frisör till syster kan gräva ner sig i bajs och dö för det gör hon ju aldrig ändå.


Happy day, oh happy day.

Hej darlings!

Idag har det inte hänt så mycket, men under vackan som har gått har det varit fantastiskt! Så mycket sol och värme. Man måste älska det! Under veckan har det blivit bl.a en dag med massa snack och glass i stan med Nilab och Laman, alla dagar med sol-sol-sooolning i mängder, shopping, turer med GAMLA tunnelbanan - alltså den som ser ut som att man precis gick in i 70-talet HAHA - till okända zoner, första turen till stranden med Sophia.

Ja, ungefär sådär såg den ut. Vi tog fett med bilder, så om ni har tur kanske det droppar in ett bildregn här snart! Nice, ni får hoppas hoppas!  Nu till något viktigare: jag har blivit så brun! Helt sjukt att jag som är så vit och färglös har blivit det på bara ett par dagar. men jag har inte bara blivit brun dock, för som den eviga tomat man är måste man också bli röd på vissa ställen (axlarna era snuskisar) ;).

pyss på er, ska kolla in whipe out nu! We love mongos here in the Ekenberg house. ♥ That's why we love you, Nicole.


Osminkad fis, men oh så brun. Ni ser inte det, men brun,brun,brun!


SUNSHINE AND LOVE

Sitter just nu i soffan - helt slut - och kollar på True Blood. HAHAHA, bästa avsnittet! Man fattar absolut ingenting av det sjuka som händer på tv-skärmen men det är jäkligt roligt att titta på för en människa med lika bred humor som min! Så - åter till temat: Dagen har bestått av extra tidigt avslutad skola, himmelska jordgubs smothies med S i solen och TVÅ långa timmar med motion whit Caroll the big närrol. (ni vet, den sorten som får en att känna att man har dödat sina stackars fötter och ben, och rumpa och... ALLT. DÖD. Finito.)  Nu ska jag kolla klart och beundra alla roliga karaktärer lite.

Kärlek till er

OMG

Åh herregud! Jag fick precis ett samtal från skolan av min musiklärare Simon (av alla människor) som medelade att jag inte behövde spärra min telefon eftersom att han hade hittat den. What? Har den vart borta? Klantarslet här, som vanligt. Om jag vore mina föräldrar hade jag slagit mig själv i huvudet med en stekpanna eller knuffat ut mig från balkongen för länge sedan. Att jag lyckas!

P.s hej bloggen! Startar en ny blogg nu, min förra blev hackad och raderad av någon mysterieman, haha. Jätte konstigt verkligen, och med en jättestor jag-har-inget-liv-stämpel på sig. Nu ska jag kolla på lite top model (HUR FAN BLEV DET 13 SESONGER? Newsflash!) och sedan lite Vampire diaries med syster. puss!

Epic

Bla blah bla.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0